2019 m. birželio 22 d., šeštadienis

GERIAUSIA DOVANA – PAPARČIO ŽIEDAS



Joninės, Rasos, Kupolinės – taip vadinasi šventė, kuri paprastai švenčiame naktį iš birželio 23 į 
24-ąją. Ši data susijusi su daugybe tradicijų – pagoniškosios susipynusios su krikščioniškomis ir sudaro gražią ir prasmingą jungtį.

Ką reikia daryti šiuo maginiu metu, kad būtumėte laimingi?

1.  Iš pat ryto prabudę nusišypsokite saulei. Šiandien.ji jau gręšis ir dienos pamažu ims trumpėti. Visgi . dar per Jonines galima ja džiaugtis ir svarbu pasimėgauti saulėtomis akimirkomis.
2.      Basomis kojomis pabraidykite po rasotą žolę. Pajuskite jos gaivą ir į kūną sklindančią malonią energiją. Jeigu nesinori vaikščioti po žolę, tai bent pabraidykite upelyje, pašokinėkite per jūros bangas.
3.      Surinkite gražiausią laukinių gėlių puokštę ir padovanokite mylimam žmogui. Arba tiesiog papuoškite ja savo kambarį. Pasimėgaukite lietuviškų gėlių grožiu ir magija.
4.      Pabūkite su žmonėmis prie Joninių laužo ir dainuokite kartu skambias lietuviškas dainas.
5.      Savo svajones išplukdykite šventiniuose vainikėliuose. Lai juose degančios liepsnelės įtvirtina viltį ir išpildo troškimus.
Tiesiog su džiaugsmu gyvenkite Joninių laiką ir paparčio žiedas pasirodys net neieškojus. Laimė mėgsta netikėtumus. Ir juos dovanoja atviriausių širdžių savininkams.
P.S. Kurdami džiaugsmingas akimirkas prisiminkite spalvingais atvirukais pasveikinti savo pažįstamus Jonus ir Janinas. https://grazus-sveikinimai.lt/

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

DOVANA IŠĖJUSIEMS...

Tamsiuoju metų   laikotarpiu turime keletą dienų, kurios skirtos mūsų mirusiesiems. Daugybė žmonių užplūsta kapines. Tamsą išsklaido t...