2019 m. gegužės 6 d., pirmadienis

ORIGINALIOS DOVANOS GIMTADIENIO PROGA

Artėja gimtadienis? Šia proga visi mes turime slaptų norų. Vieni slapta tikisi, kad bus nupirkta labai mėgstama gėlė, knyga, auksinis, o gal sidabrinis žiedas, automobilis? Brangūs papuošalai, žinoma, – puiki dovana, tačiau ar tik tada jaučiamės puikiai? Ne, tiek mes patys norėtumėme, tiek žinome, kad ir mūsų giminaičiai ir draugai apsidžiaugs, jei gimtadienio proga dovana nudžiugins, jei ji bus originali. Juk svarbiausia – gera nuotaika.




Dovanos jūsų šypsenoms:
  1.  Žodį GIMTADIENIS iškarpykite iš storesnio popieriaus ir apklijuokite smagiomis nuotraukomis iš bendrai praleistų akimirkų. Jei dovana skirta artimam žmogui, tai gali būti ir praėjusių gimtadienių akimirkos. Vietoj nuotraukų galite pasirinkti paveiksliukus, kurie, jūsų manymu, nudžiugins gimtuvininką. Juk jūs geriausiai žinote, ką mėgsta jūsų šeimos narys ar draugas.
  2.  Žodį GIMTADIENIS suformuokite iš balionų. Žinoma, ši gimtadienio dovana labiau tinka vaikams, bet, jeigu suaugęs žmogus mėgsta spalvingas šventes, jis irgi bus maloniai nustebintas. Iš balionų galite formuoti ne tik žodį gimtadienis, bet puikiai atrodo ore skraidantys gimtadienio linkėjimai.
  3.  GIMTADIENIS – puiki proga jį švenčiantį žmogų paversti žvaigžde. Kodėl gi jums neparuošti sienelės, kad galėtumėte surengti nuotaikingą foto sesiją. Lai ant sienelės kabo linkėjimai, gėlės ar tiesiog visi šventės dalyvių vardai. O gal tik to žmogaus, kuris švenčia gimtadienį. Pasirinkite jūs.
  4.  Paruoškite video reportažą iš praeities video. Lai GIMTADIENIS tampa puikaus filmo tęsiniu. Jeigu neturite filmuotos medžiagos, filmuką gali pakeisti kita virtuali dovana – video sveikinimas. Sveikinimas gali suktis ekrane visos šventės metu.
  5.  Jeigu GIMTADIENIS yra viduryje savaitės, o šventė rengiama savaitgalyje, – lai į jūsų artimojo FB keliauja smagus virtualus atvirukas.
    Šios ir kitos idėjos – dovanos, nereikalaujančios daug išlaidų. Jos labai pigios finansine prasme, bet labai brangios dovanos, dovanojančios gerą nuotaiką, šilumą, džiaugsmą.
Originaliai ir džiaugsmingai švęskite savo gimtadienius. O sveikinimo žodžiai, virtualūs atvirukai ir video sveikinimai laukia jūsų apsilankymo grazus-sveikinimai.lt. Jeigu nerandate sau tinkamos versijos, parašykite mums ir mes padėsime sukurti tik jums skirtą sveikinimą priimtinu formatu.
Teksto autorė: Spalvotoji Plunksna

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

DOVANA IŠĖJUSIEMS...

Tamsiuoju metų   laikotarpiu turime keletą dienų, kurios skirtos mūsų mirusiesiems. Daugybė žmonių užplūsta kapines. Tamsą išsklaido t...